466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Ritualul Zen (împachetare cu miere + masaj de relaxare)

Acest ritual este menit să hidrateze profund întreg corpul, fiind o evadare senzorială și olfactivă în locuri exotice.

 

Constă într-un mic ritual de întâmpinare, urmat de 90 de minute de tratament, in 3 etape:

1. Acest ritual începe cu o exfoliere corporală, ce ajuta in procesul de regenerare a pielii

2, Se continuă apoi cu o împachetare cu miere, menită să hidrateze pielea în profunzime, să-i redea strălucirea și catifelarea.

 

3. La final se va realiza un masaj de relaxare de 50 de minute, care vă va destinde și cufunda într-o stare de bine și pace, re-aducându-vă echilibrul și armonia.

90 min/ 200 lei

Lotus Spa Heaven Ritual

Terapeutii au adunat din bogatia terapiilor din diverse culturi, pentru a creea un masaj personalizat, ce va fi perceput ca o calatorie. Acest masaj este un ritual de regasire interioara si de exprimare senzorială, reechilibrare și armonizare, combinand tehnici din Masajul Suedez, Masajul Lomi Lomi Kahuna, Masajul Deep Tissue, Reflexoterapie plantara, Masaj Thai, Masaj Marma Ayurvedic.

90 min/ 200 lei

Fresh Herbal & Honey Ritual

Acest ritual facial implica 

60 min/ 140 lei

Relaxing Canddle Massage

Dincolo de relaxare, acest tip de masaj are grija si de sanatatea dumneavoastra! Lumanarile completeaza dimensiunea spirituala de mii de ani. Terapeutic, acestea aduc un sentiment de comfort, pace si armonie,

Masajul de relaxare realizat cu ceara lumanarii, uneste puterea corpului, a mintii si a spiritului, realizand o re-echilibrare si o re-armonizare cu sinele, la un nivel superior.
Lumanarile de masaj sunt lumanari cosmetice, special dedicate acestui scop, avand la baza ingrediete naturale si uleiuri esentiale. Acestea ofera o experienta senzoirala unica, flacara lumanarii permițând transformarea uleiului vegetal intr-un lichid căldut si blând care va mângâia pielea si simturile, având un puternic efect de hidratare și catifelare.

Beneficii:

  • relaxare profundă

  • hidratarea si catifelarea pielii

  • reducerea stresului

  • re-echilibrare psihica si fizică

60 min/ 180 lei

Masaj Antistres pentru zona cervicala

Acest masaj este menit să detensioneze musculatura regiunii cervicale și să stimuleaze circulatia sangvina la nivelul scalpului. Masajul ofera o stare profunda de relaxare a mintii si a capului.

30 min/ 90 lei

Masaj Facial Classic

Terapie care ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii feței, păstrându-i elasticitatea și ajutând la încetinirea procesului de imbărânire.

30 min/ 90 lei

Please reload