466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Masaj de Relaxare Kid (5-9 ani)

Acest masaj relaxant re-echilibrează întreg sistemul nervos, ajutând la prevenirea simptomelor de anxietate, depresie, îmbunătățind starea de bine în general. 

Aceasta durata a terapiei este recomandata pentru copii micuti, care incep sa experimenteze masajul.

30 min/ 90 lei

Masaj de Relaxare Junior (9-13 ani)

Este un masaj care ajuta la relaxarea profunda, adresat copiilor care sunt obisnuiti cu masajul, care au rabdare si savureaza pe deplin o astfel de terapie, menita sa aduca liniste si rasfat al simturilor.

45 min/ 125 lei

Masaj de Relaxare Teens (14-17 ani)

Un anumit nivel de stres poate ajuta adolescenții să rămână motivați și să fie responsabili, însă un nivel prea mare de stres sau o gestionare deficitară a acestuia, pot crea probleme serioase pe termen lung care pot duce la apariția anxietății, agresivității, depresiei, etc.

Masajul poate ajuta la reducerea anxietății și eliberarea hormonilor fericirii (endorfina si serotonina), care îi face să se simtă relaxati, înlăturând stresul si anxietatea.

60 min/ 140 lei

Masaj Thai pentru copii

Masajul Thai este facut pe o saltea asezata pe podea, beneficiarul purtand o imbracaminte lejera. Consta in diverse tehnici de presopunctura, stretching si elongatii. 

Aceasta terapie are ca scop cresterea mobilitatii intregului sistem musculo-scheletal, eliminand stresul si revigorand intregul corp. 

60 min/ 190 lei

Masaj de Relaxare in 2: Parinte-Copil

O experienta cu adevarat memorabila, ce contribuie la consolidarea relatiei părinte-copil si pune bazele unui stil de viata echilibrat.

Ritualul  terapeutic ajuta la instalarea starii de bine si a armoniei  intre copil si parinte.

Miscarile sunt blande si lente, iar prezenta parintelui aduce siguranta de care copilul are nevoie pentru a se relaxa profund. Efect revigorant, creste optimismul si increderea intre cei doi.

60 min/ 280 lei

Please reload