466675797006587 Lotus Spa Otopeni: Masaj pentru cuplu

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Ritualul Lotus Spa pentru Cuplu

O delicatesa spa si o experienta holistica pentru doi - masajul Lotus Spa cu aromaterapie.
Efectul benefic al acestei terapii va fi simţit din plin, când alături de tine ai o persoană dragă. Atingerea vindecatoare a
masajului traditional hawaiian Lomi-Lomi, pentru suflete-pereche, re-echilibrare energetică, completate de masajul feței și
al scalpului, toate menite să vă ofere o experiență de neuitat.

90 min/ 400 lei

Healing Hot Stones Couple Massage

O terapie foarte potrivită pentru sezonul rece, care încălzește întreg corpul și întărește sistemul imunitar. Aceasta terapie consta intr-un masaj general Deep Tissue (in profunzime) realizat cu roci vulcanice calde. 

Temperatura constanta a pietrelor creste circulatia sanguina, nutritia si procesele metabolice la nivel celular, crescand astfel si procesul de detoxifiere la nivelul ficatului si rinichilor, generand echilibru in organism.

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, ajuta la eliminarea edemelor si accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

75 min/ 380 lei

Masaj de Relaxare pentru Cuplu

Dacă nu ați încercat niciodată un masaj în cuplu, ați pierdut una dintre cele mai încântătoare și memorabile experiențe SPA. Acest masaj vă oferă momente de relaxare profundă și plăcută, alături de cel drag.

Pot fi alese oricare din rituarilie și terapiile din meniul nostru, important este să fie de aceeasi durată.

60 min/ 280 lei

Relaxing Candle Couple Massage

Masajul de relaxare realizat cu ceara lumanarii, uneste puterea corpului, a mintii si a spiritului, realizand o re-echilibrare si o re-armonizare cu sinele, la un nivel superior. Dincolo de relaxare, acest tip de masaj are grija si de sanatatea dumneavoastra!

Lumanarile de masaj sunt lumanari cosmetice, special dedicate acestui scop, avand la baza ingrediete naturale si uleiuri esentiale. Acestea ofera o experienta senzoirala unica, flacara lumanarii permițând transformarea uleiului vegetal intr-un lichid căldut si blând care va mângâia pielea si simturile, având un puternic efect de hidratare și catifelare.

60 min/ 360 lei

Masaj Sportiv pentru Cupluri

Aceasta este o terapie de eliminare a blocajelor, atenuând contracturile musculare, îmbunatățind tonusul fibrelor musculare si procesele metabolice din mușchi, menținând mobilitatea articulațiilor. Este o terapie cu un grad mai ridicat de intensitate, fiind recomandata sportivilor de performanta, persoanele cu o musculatura bine dezvoltata, inainte sau dupa antrenamentul sportiv.

60 min/ 280 lei

Ritual Reflexogen Plantar

Acest masaj activează numeroase puncte reflexe ce corespund organelor si sistemelor și este recomandat in mod preventiv, dar si in cazul in care exista depozite de toxine la un anumit nivel, acestea putand fi eliminate printr-o succesiune de masaje de reflexoterapie. Ceea ce va ofera terapeutii nostri, cuprinde un mic ritual al picioarelor, folosind saruri de detoxifiere, plante cu multiple beneficii, toate acestea fiind incununate cu masajul reflexoterapeutic de detensionare totala.

50 min/ 280 lei

Please reload