466675797006587

Pilates, cu Cosmina

COSMINA GRIGORE

Patient Coach, Tehnician Nutritionist si Instructor de Pilates

Cosmina s-a certificat ca instructor de Pilates si practica meditatia și Pilates din 2013.  

Alaturi de Cosmina vei invata sa integrezi meditatia, centrarea si tehnica pilates intr-un stil de viata asezat, echilibrat, care sa iti induca sentimentul de “mai mult timp”, “mai putin stres”.  Astfel incat, cu cat devii mai dedicat eliberarii stresului acumulat, atasamentelor si emotiilor negative, sa poti reduce o parte din simptomele pe care le simti, sa iti recapeti starea de bine, sa-ti faci depozite de energie si sa simti ca viata este minunata asa cum este.  

Stresul din viata Cosminei a adus-o intr-un punct critic si anume un diagnostic de cancer. Desi, in mod normal acest lucru aduce tot mai mult stres, Cosmina a reusit, cumva, sa il transforme in unealta de mindfulness si vindecare emotionala.

“Nu a fost usor, dar am perseverat si vreau sa dau mai departe tehnicile pe care le-am invatat si practicat. Cartile ne invata extraordinar de multe lucruri, dar daca ramanem la etapa teoretica, fara sa punem in practica, nu putem simti in totalitate beneficiile relatate de diversi autori."

Organizăm atât ore individuale de Pilates cât și clase dedicate grupurilor restranse, maxim 3 persoane, deoarece consideram ca acestea raspund mai bine nevoilor fiecarei persoane. Instructorul poate identifica exact aspectele care trebuie corectate in executia posturilor de pilates, crescând astfel eficienta fiecarei clase. 

5 motive pentru a practica Pilates:

1. Alungeste coloana si corecteaza postura

2. Intareste planseul pelvian (excelent pentru recuperarea post sarcina)

3. Tonifică abdomenul si bratele.

4. Imbunatateste digestia si somnul

5. Relaxeaza sistemul nervos central

Durata:                60 min

Preț/ sesiune     90 lei

Abonament:      680 lei/ 8 clase/ luna

Durata:                60 min

Preț/ sesiune     60 lei

Abonament:      440 lei/ 8 clase/ luna

  • Marti:         08:00 - 10:15

  • Miercuri:   08:00 - 10:15

  • Vineri:       08:00 - 10:15

*Doar cu programare prealabila