466675797006587

EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ

la fiecare pachet de estetică corporală achiziționat

01

CÂNTĂRIRE

02

EVALUAREA MASEI MUSCULARE ȘI A ȚESUTULUI ADIPOS

03

ANALIZAREA GRADULUI DE CELULITĂ CU AJUTORUL

CELL METTER-ULUI

04

MĂSURAREA ÎN CM A ZONELOR PE CARE SE DOREȘTE REMODELAREA

05

RECOMANDAREA UNUI PACHET PERSOANLIZAT

CAVITATIE

REZULTAT: scăderea în cm, remodelare

 

Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Este complet non-invaziva si nedureroasa. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa  ( 20-40 Khz ) care datorita presiunii pe care o genereaza rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Se recomandă o achiziționarea unei ședinte de Presoterapie după realizarea acestei proceduri.

30 min/ 140 lei

RADIOFRECVENȚĂ CORPORALĂ

REZULTAT: tonifiere, reducerea celulitei

 

Radiofrecvență multipolară, creste productia de colagen, acesta fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii. La nivel corporal se manifeste prin reducerea aspectului de coajă de portocală și cresterea elasticitatii pielii prin formarea de noi fibre de colagen si elastină.

RADIOFRECVENTA PACHET 1 (gambe, brate)                                                -20 min - 120 lei

RADIOFRECVENTA PACHET 2 (coapse, fese)                                                 - 30 min - 140 lei

RADIOFRECVENTA PACHET 3 (coapse, fese, abdomen)                               - 40 min - 180 lei

RADIOFRECVENTA CORP TOTAL (coapse, fese, abdomen, brate, gambe)  - 50 min - 210 lei

Se recomandă o achiziționarea unei ședinte de Presoterapie după realizarea acestei proceduri.

Preț variabil: 120 - 210 lei

VACUM

REZULTAT: remodelare, scăderea în centimetri

 

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la detoxifiere, scaderea în centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. 

30 min/ 120 lei

LIPOLASER

REZULTAT: reducerea celulitei

 

Tratamentul cu Lipo Laser topeste grasimea inestetica de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“. Inovatia o reprezinta faptul ca undele laser sunt facute sa actioneze doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau masa musculara. Rezultatele sunt vizibile, mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.

Se recomandă o achiziționarea unei ședinte de Presoterapie după realizarea acestei proceduri.

30 min/ 140 lei

ÎMPACHETARE ANTICELULITICĂ

REZULTAT: eliminarea celulitei, eliminarea retenției de apă

Se aplica o masca pe baza de cofeina si scortisoara, care  stimuleaza circulatia sanguină, ajutând la eliminarea grăsimii și a apei din tesuturi. Aceasta impachetare se realizeaza la cald, in termocuverta cu IR, care  ajută la imbunatatirea circulației la nivel celular, ajutând la scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Acest procedeu este de fapt o microsaună locală, ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (85ºC), procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri. 

40 min/ 100 lei

MASAJ ANTICELULITIC

REZULTAT: eliminarea celulitei, tonifiere

Acest masaj actioneaza direct si viguros asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulând elasticitatea pielii și activand circulatia sangelui. Se insista asupra tesuturilor sub-cutanate si a zonelor afectate de celulita.

In masajul nostru anticelulitic folosim o crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, care reduce volumul tesutului adipos, prevenind si tratand acumularile de grasime. De asemenea in cadrul acestui masaj, combinam tehnicile de masaj manual cu tehnici realizate energic cu betele de bambus pentru a obtine rapid cele mai bune rezultate. 

50 min/ 140 lei

MASAJ ANTICELULITIC CU MIERE

REZULTAT: eliminarea celulitei, tonifiere, detoxifiere

Acest masaj contribuie la reducerea vizibila a celulitei si a aspectului inestetic de “coaja de portocala”, pielea devinind neteda si catifelata.

Masajul cu miere il recomandam atat pentru beneficiile estetice, cat mai ales pentru efectele de curatare profunda, de detoxifiere, proces ce ajuta la intarirea sistemului imunitar, intensificand schimburile nutritive la nivel celular, conducand la eliminarea toxinelor din corp si la hranirea pielii cu toti nutrientii de care are nevoie.

40 min/ 140 lei

TRATAMENT INTENSIV ANTICELULITIC

REZULTAT: eliminarea celulitei, tonifiere

Acest tratament consta in mai multe etape, toate actionand eficient impotriva celulitei, oferind tonus si fermitate pielii.

 

In cele 75 de minute ale acestui tratament veti beneficia de:

 

1. Exfoliere corporala - este realizata cu un peeling enzimatic care ajuta la deschiderea porilor pregatind pielea pentru urmatorul pas al tratamentului.

 

2. Aplicarea argilei de la Marea Menor - ce contine mai multe ingrediente active: sarea din Marea Menor, extract de Hypericum si biomoleculele din alge marine, special selectate pentru a facilita drenajul limfatic, ajutand la eliminarea fluidelor si la echilibrarea nivelului de minerale din corp.

 

3. Impachetare in termocuverta - aceasta reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

 

4. Masaj anticelulitic express (20min) - acest masaj anticelulitic se va aplica pe o singura zona, avand rolul de a diminua celulita, prevenindu-se aparitia pielii cu aspect de „coaja de portocala” in peste 90% din cazuri, prin folosierea uleiului profesional anticelulitic, avand la baza o combinatie din mai multe uleiuri esentiale.


Pentru a obtine rezultate durabile sunt necesare intre 8 si 10 sedinte de tratament.

 

Recomandare: acest tratament este si mai eficient in combinatie cu sedinte de masaj anticelulitic si sedinte de masaj de drenaj limfatic. Gasiti mai multe detalii in pachtul noastru special concepute in acest sens.

75 min/ 190 lei

PRESOTERAPIE

REZULTAT: eliminarea retentiei de apa, detoxifiere

Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se elibereaza, stazele se elimina iar circulatia venoasa si cea limfatica vor functiona in limitele normale.

40 min/ 90 lei

PACHET SLIM BODY

REZULTAT: scăderea în volum, remodelare corporală.

 

Acest pachet cuprinde 3 proceduri combinate, pentru a oferi beneficii optime, scădere în centimetrii, acționând localizat, doar acolo unde se dorește.

1.  Împachetare în termocuvertă cu infraroșii (30 min) -  Razele infrarosii sunt o forma de energie electromagnetica emisa in mod natural de catre soare si fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de razele infrarosii topeste grasimile acumulate in exces de catre organism si ajuta la eliminarea retentiei de apa.

2. Cavitație (20 min), aceasta procedura se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa  ( 20-40 Khz ) care datorita presiunii pe care o genereaza rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

3. Presoterapie (30 min): procedura ajuta la detoxifierea organismului prin imbunatatirea circulatiei limfatice, eliminand retentia de apa, ajutand in procesul de slabire. Amelioreaza circulatia sanguina si limfatica procedura realizandu-se cu ajutorul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, ce actioneaza asupra ganglionilor limfatici, ca un compresor. Prin sistemul limfatic sunt preluate lichidele si toxinele si transportare spre ganglioni, unde se realizeaza eliminarea acestora. Procedura reprezinta o metoda buna de slabit si remodelare corporala, dar are beneficii multiple si pentru sistemul imunitar, ajutand in procesul de detoxifiere.

80 min/ 290 lei

PACHET GOODBYE CELLULITE

REZULTAT: eliminarea sau reducerea celulitei

 

Acest pachet cuprinde 3 proceduri combinate, pentru a oferi beneficii optime, scădere în centimetrii, acționând localizat, doar acolo unde se dorește.

1. Împachetare în termocuvertă cu infraroșii (30 min) -  Razele infrarosii sunt o forma de energie electromagnetica emisa in mod natural de catre soare si fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de razele infrarosii topeste grasimile acumulate in exces de catre organism si ajuta la eliminarea retentiei de apa.

2. Radiofrecvență (20 min), această procedură creste productia de colagen, acesta fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii. La nivel corporal se manifeste prin reducerea aspectului de coajă de portocală și cresterea elasticitatii pielii prin formarea de noi fibre de colagen si elastină.

3. Lipo Laser (30 min): această procedură topește grasimea inestetica de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“. Inovatia o reprezinta faptul ca undele laser sunt facute sa actioneze doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau masa musculara.

90 min/ 290 lei

Please reload