466675797006587

Rejuvance - Lifting facial natural

November 9, 2016

 

Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de lifting facial, ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si astfel incurajaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea.

 

Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata, dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan o relaxare totala a fetei si a corpului asociata cu starea de bine. Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele, ca orice alta metoda complementara sau alternativa de tratament.

 

Miscarile specifice acestei tehnici, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberand aderentele si conferind elasticitate pielii si tonus muschilor.

 

De ce avem nevoie de Rejuvance?

 

Putem avea o personalitate pregnanta, sau un caracter integru, o fire optimista si iubitoare, o minte stralucita si o gandire pozitiva , dar ati observat ca dupa o anumita varsta, trasaturile fetei nu mai exprima cine suntem cu adevarat pe dinauntru?

Ei bine, sunt mai multe motive carora, cel mai adesea, nu le dam atentie si care au un mare aport la transformarile la care putem doar asista.

Adevarul este ca toate sentimentele si mai ales grijile noastre, fricile, supararile, dezamagirile si neimplinirile purtate mult timp in suflet si gand, isi vor pune amprenta pe fata noastra. Muschii faciali (numiti si “de expresie”), se insereaza pe straturile profunde ale pielii si imprima, dupa cum le spune si numele, expresia trairilor noastre.

Acestia sunt stimulati prin intermediul sistemului nervos si simplist explicat, orice sentiment induce o anumita expresie a fetei. Dupa un timp, o expresie exprimata suficient de mult se va “impregna” ca un tipar, ducand la aderente intre tesutul conjuntiv si muschi, impiedicand circulatia nutrientilor si astfel se vor forma foarte curand ridurile.

 

 

Rezultate

 

Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura.
Din punct de vedere estetic vor apare intotdeauna imbunatatiri, al caror nivel depinde de varsta clientului, de starea sa de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.

 

Se recomanda o serie de 6 sedinte, la interval de doua – trei zile, dar rezultatele vor fi vizibile chiar dupa prima sedinta: ridurile superficiale dispar iar cele adanci se estompeaza, muschii fetei isi recapata tonusul, pielea va fi mai luminoasa, mai proaspata. Fiecare sedinta se va adresa in mod special, pe rand, tuturor structurilor implicate in expresia fetei (tesut conjunctiv, muschii fetei, ai gatului si decolteului), iar imbunatatirile vor aparea constant si gradual.

Sedintele de intretinere recomandate (o data pe luna sau la fiecare doua luni) nu numai ca vor pastra rezultatele obtinute, dar le vor si imbunatatii.

 

Please reload

Featured Posts

Tratament facial cu Oxigen Hiperbaric

July 19, 2017

1/4
Please reload

Recent Posts

July 19, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square