466675797006587

Constelatiile ritual

November 23, 2016

 

Constelaţiile Ritual ne ajută să re-descoperim ceea ce ne aparţine nouă, să recunoaştem lucrurile aşa cum sunt, şi apoi să le integrăm armonios în propriul nostru sistem holistic. Astfel putem trăi o viată mai liniştită, indreptată spre iubire şi respect.

 

Această formă de terapie pornește de la studiul lui Bert Hellinger numit „Familienstellen” (”Constelații familiale”). Autorul pornește de la constatarea că familia este rădăcina existenţei noastre. Ca atare,  destinul reprimat sau uitat al unor vechi membri ai familiei are efecte directe asupra descendenţilor lor. În Constelaţiilor Ritual experimentăm fenomenul pe care Dr. Albrecht Mahr îl numeşte „Câmpul cunoaşterii”. Este vorba de o uniune adâncă și involuntară cu tot ce este al nostru: rude, oameni apropiaţi de familiile noastre, cei plecaţi departe (decedati), cei care au aceaşi religie, culoare a pielii şi valori de bază comune.

 

Constelaţiile Ritual faciliteaza primirea puterii de ne rezolva problemele, punand in valoare vastele „provizii ale universului”, ale acelei Fiinte care imbrătiseaza totul .

 

Această terapie poate fi folosite pentru:

  • Consiliere individuală sau de cuplu.

  • Consilierea vieţii spirituale, incluzând mişcările evidente ale sufletului

  • Proiectarea simptomelor, aducerea luminii în planul spiritual sau ancestral al bolilor sau a altor neplăceri.

  • Consilierea sistematică în educaţia adulţilor pentru dezvoltarea personală

  • Orientarea ocupaţională

 

Despre autor:

Cornelia Nicola ”Sindhu” este înnăscută in Germania (unde și trăiește) din părinti de origine română. Cornelia și-a inceput călătoria spirituală in India ca și discipol al lui Osho. Are o pregătire și o experiență de viață foarte diversă, fiind în același timp artist (sculptează și pictează), master certificat în NLP și hipnoză, facilitator și formator de Constelaţii Ritual de Familiale, fiind de asemena o initiată a ritualurile şamanice. În ultimii ani a început să faciliteze seminarii inclusiv in Romania.

 

Mai multe detalii pe www.aufstellungsrituale.de/english

Please reload

Featured Posts

Tratament facial cu Oxigen Hiperbaric

July 19, 2017

1/4
Please reload

Recent Posts

July 19, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square