466675797006587

1 iunie: Petrecere in pijamale la spa

May 10, 2018

Vineri, 1 iunie, începând cu ora 11:00, invităm părinții și copii la o petrecere în pijamale.

Pentru copiii noștri, dar și pentru copilul interior din fiecare dintre noi, va fi un moment extraordinar să ne bucurăm de câteva ore de distracție, clădind obiceiuri sănătoase în același timp.

 

Aceasta, nu va fi doar o altă petrecere pentru copii, ci va ajuta familiile cu copii să integreze în programul lor zilnic, obiceiuri sănătoase pentru corp, minte și suflet.

 

Ne imaginăm o petrecere relaxată, in curtea noastră, într-o dimineață lenevoasă, în care ne trezim mai târziu și venim cu toții îmbrăcați în pijamalele preferate. 

Vom avea diverse jocuri și exerciții, toate gândite astfel încât să implice copii într-un mod distractiv, ajutându-i să înțeleagă cum pot mânca sănătos, cum se pot conecta cu natura, cum își pot menține un corp sănătos și cum își pot liniști mintea. 

 

Iată câteva momente din program și de ce credem că sunt importante de luat acasă și presărate în viața copiilor noștri:

1. Cursa Pilates - va fi un moment de sport, în care exersăm diverse exerciții de Pilates, special gândite pentru copii, care ajută la tonifierea musculaturii și la mentinerea posturii corecte. 

2. Gustarea sănătoasă a campionilor - vom prepara împreună sucuri, smoothie din fructe și legume, după rețete delicioase, în care vom strecura și puțină magie

3. Frunze în soare -  va fi un moment dedicat naturii și conectării cu aceasta, în care întelegem că și plantele trăiesc, simt și respiră la fel ca și noi, înțelegem cum ne ajută, dar și cum le putem ajuta și noi  la rândul nostru

4. Meditația lui Spiderman - un moment de liniștire a minții, de calmare a gândurilor și de conectare interioară

5. Pictura zilei - copii vor realiza împreună un tablou care să spună povestea zilei, așa cum au trăit-o și simțit-o ei, într-o maniera plină de culoare.

 

Alte detalii:

 

Pe cine așteptăm?

    Copii cu vârste cuprinse între 4-12 ani, plus cel puțin unul din părinți

Când? 

    Vineri, 1 iunie, începând cu ora 11:00, cu final estimat în jurul orei 13:00

Unde?

    Lotus Spa Otopeni, str. Avram Iancu, nr 90

Pregătiri speciale?

    Pijmalele preferate 

    Entuziasm și chef de copilăreală

    70 de lei/ copil (părinții intră gratuit, doar dacă sunt însoțiți de copii lor)

 

Deoarece suntem un boutique spa, locurile sunt limitate, și le vom rezerva în ordinea primirii cererilor de înscriere la eveniment!

Vă puteți rezerva locul, trimițându-ne un e-mail la contact@lotus-spa.net sau printr-un telefon la numărul 0742266755. Este important să ne spuneți numele și vârsta copiilor participanți.

 

 

Va așteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Tratament facial cu Oxigen Hiperbaric

July 19, 2017

1/4
Please reload

Recent Posts

July 19, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square