466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Masaj Sportiv

Acesta este un masaj activ si in profunzime care este in particular recomandat dupa activitati fizice/sportive. Masajul se efectuează stimuland straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor. Ajuta la eliminarea blocajelor si a contracturilor, imbunateste tonusul muscular si actioneaza ca si un catalizator al proceselor metabolice de recuperare.

Un studiu publicat de “Journal of Alternative and Complementary Medicine” a demonstrat ca acest tip de masaj are efecte reale in scaderea tensiunii arteriale. De asemenea, reduce nivelul hormonilor de stress si induce eliberarea de oxytocina si serotonina, imbunatatind starea generala de bine.

50 min/ 140 lei

Ritual Reflexogen Plantar

Picioarele noastre preiau zi de zi greutatea intregului corp, ne ajuta sa ne deplasam si in general fac foarte multa treaba pentru noi. Cu toate acestea, sunt una dintre cele mai neglijate zone ale corpului. Masajul talpilor este un adevarat rasfat prin care iti vei ajuta picioarele sa ramana puternice si flexibile, imbunatatind starea generala de bine.

Terapia incepe cu o imbaiere a picioarelor, folosind saruri si plante cu efect de detoxifiere. Urmeaza masajul reflexo-plantar prin care se activează numeroasele puncte din talpa piciorului care corespund diferitelor organelor si sisteme metabolice.

Beneficiile sunt multiple: detoxifiere, imbunatatirea circulatiei sangelui, reducerea durerilor din corp, adreseaza depresia si imbunatateste calitatea somnului.

50 min/ 135 lei

Man Stress Release (Masajul Scalpului si al Fetei)

Aceasta combinatie  de doua terapii este foarte apreciata de catre barbati. Masajul facial stimulează circulația sanguina si ajuta la eliminarea stresului si  senzatiei de ochi obositi, iar masajul scalpului relaxează profund intregul corp.

60 min/ 140 lei

Healing Vulcanic Stones (Masaj cu Roci Vulcanice Calde)

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, creste activitatea rinichilor, ajuta la eliminarea edemelor, accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

75 min/ 190 lei

Working Man Massage

Terapeutul va aplica un masaj profund, pentru atenua  durerile musculare si ameliora stresul, relaxand intregul corp si aducand echilibru. Acest masaj este profund, stimuland circulația sanguina

- Masaj sportiv (60min)

- Masaj Head&Neck (30 min)

90 min/ 200 lei

Jet Leg Massage

Acest pachet este gândit special pentru cei care vor să se refacă după călătorii lungi, fiind extrem de potrivit pentru a  stimula circulatia sanguina si debloca tensiunile musculare. 

Acesta include următoarele terapii:

 - Masaj cu Roci Vulcanice calde (75 de minute), care atenueaza durerile musculare și relaxează mușchii

- Masaj Reflexogen plantar (30 de minute), menit să relaxeze și să revigoreze intregul corp

105 min/ 270 lei

Man Spa Escape

Acest pachet ofera o experienta spa completa, cuprinzand terapii selectate pentru a întineri și revitaliza intreg corpul, fiind compus din urmatoarele:

- Masaj cu roci vulcanice calde (75min)

- Masaj facial si scalp (30 min)

- Tratament facial pentru bărbați (60 min)

165 min/ 405 lei

Msaj Terapeutic al Spatelui

Spatele este o parte a corpului extrem de expusa, putand fi afectat de multiple cauze cum ar fi  poziţia incorectă de stat sau de mers, oboseala, miscarile bruste, frigul, lipsa mineralelor din organism etc.

Acesta masaj decontracturant  se concentreaza pe zona spatelui, gatului si umerilor, urmarind sa diminueze tensiunile musculare, contracturile si eventualele dureri cervicale. Masajul instensifica circulatia sangelui si a limfei, imbunatatind tonusul muscular si mobilitatea articulatiilor.

30 min/ 90 lei

Pachet pentru Decontracturare Musculară

Acest pachet curpinde o secventa de terapii cu rol terapeutic fiind gandit sa actioneze eficient asupra contracturilor musculare, avand de asemenea rolul de a destresa corpul si mintea. 

Masaj sportiv                             - 50 de minute. 

 

Reflexoterapie plantara            - 50 minute.

Masaj cu Roci Vulcanice Calde - 75 minute.

 

Masaj terapeutic general           - 50 minute.


Cadou: 1 terapie gratuita, de 30 de minute, la alegere dintre:

- masaj facial

- masaj head & neck

4 sedinte/ 610 lei

Please reload